Våra tjänster

JENSEN work erbjuder tjänster inom jobb och karriär för dig som vill ha en förändring i arbetslivet. För dig som har ett arbete idag erbjuder vi tjänster inom karriärcoaching anpassat efter just dig.

Är du arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen erbjuder vi ett kostnadsfritt stöd genom “stöd och matchning”. Kontakta oss eller din handläggare på Arbetsförmedlingen för att få veta mer.

I menyn till höger hittar du mer information om våra tjänster!


JENSEN stöd och matchning - din väg till nytt jobb!

Om du letar jobb och känner att du behöver personlig vägledning för att komma vidare, så kan vi hjälpa dig. Vi arbetar tätt ihop och vi ger dig det stöd, de verktyg och de kontakter du behöver. Din framtid är vårt uppdrag som vi tar på största allvar.  

Vi kan arbetsmarknaden och vet hur du ska få ett jobb och finns där för att stötta, motivera, engagera och ge handfast hjälp för att du ska hamna rätt. Vår arbetsmetodik “träning för verkligheten” kommer leda dig till att ta de steg du behöver för att komma vidare och nå just dina mål. Vi har ett nära samarbete med näringslivet och många års erfarenhet av att hjälpa personer till nya jobb.

- 9 av 10 deltagare rekommenderar oss
- Kundnöjdhet på 4,5 på en 5-gradig skala


JENSEN karriärcoaching - din väg till nya steg i karriären!

JENSEN work är en plats för dig som vill utvecklas i karriären. Vare sig du vill byta jobb, utvecklas där du är, hitta balans eller endast vet att du behöver en förändring är du välkommen till oss.

Genom JENSEN karriärcoaching får du möjlighet att kartlägga vem du är och vad du vill och hitta vägen dit. Alla våra uppdrag skräddarsys efter dig och vi börjar alltid med ett första kostnadsfritt samtal där vi ser över hur vi på bästa sätt kan hjälpa just dig. Karriärcoachingprogrammen utförs av certifierade och diplomerade coacher.